Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Esport i Pedagogia - Conveni CEEB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > > Convenis i acords de col·laboració

Esport i Pedagogia - Conveni CEEB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Esport i Pedagogia - Conveni CEEB Jaume Mora, president del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

Josep M. Elias, president del Col·legi de Pedagogs de Catalunya


El proppassat 15 de desembre, a les instal·lacions que el CEEB té a la Marbella, ambdós presidents signaren un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure la pedagogia en l’esport, concretament en l’escola.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Esport i Pedagogia - Conveni CEEBLes finalitats comunes i complementàries que comparteixen les dues entitats en àrees de formació, investigació, assessorament, innovació i desenvolupament pedagògic, permetran aprofitar les seves potencialitats, i obrir vies per al foment de l’esport no competitiu. Pedagogs i esportistes entenen, l'esport, com un mitjà per al desenvolupament harmoniós d’infants i adolescents, tan des de la vessant física com social.

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > Relacions Institucionals > Esport i Pedagogia - Conveni CEEB

En aquesta línia, la mirada pedagògica en la formació dels professionals, esdevindrà clau, sent aquest un dels punts forts de l’entesa CEEB-COPEC, així com la promoció de programes i projectes en el marc escolar.


Data de publicació: 16/12/2011