Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Butlletí digital | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > butlletins > butlletí digital

COMUNICACIÓ AMB LES/ELS COL·LEGIADES I COL·LEGIATS - BUTLLETÍ 93 - 21/6/2020

segueix-nos: 

dóna´t d´alta al butlletí del COPEC

COMUNICACIÓ AMB LES/ELS COL·LEGIADES I COL·LEGIATS - BUTLLETÍ 93     21/6/2020

A la SECRETARIA del COPEC ESTEM AL VOSTRE SERVEI

al mail copec@pedagogs.cat  i al mòbil 609 40 38 79

Diàlegs sobre Pedagogia a l'Empresa - Webinar 07/07/2020

[img1] Webinar adreçat a col·legiades/colegiats i estudiants afiliats, per abordar el rol del pedagog/a i del psicopedagog/a en les organitzacions, un perfil desconegut per les empreses i alhora poc conegut pels professionals de la pedagogi

(més informació ...)

SECRETARIA TELEMÀTICA AL COPEC EN LA NOVA NORMALITAT

En l'ETAPA DE REPRESA a Catalunya s´aixequen mesures restrictives de l'Estat d'Alarma, tanmateix per prudència i protecció, al COPEC seguirem amb la SECRETARIA TELEMÀTICA, recuperant gradualment la gestió presencial. Seguim al vostre servei a copec@pedagogs.cat i al 609403879

(llegir més ...)

COGCOPYP SOBRE LA LLEI DE PROTECCIÓ A LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA

Comunicat pel avantprojecte de LLEI DE PROTECCIÓ DE LA INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA DAVANT LA VIOLÈNCIA. Tenim competències i formació, estem amb infància i adolescència en risc en equips interdisciplinaris, no te sentit aquesta omissió en l'article 39. Exigim la nostra incorporació!

(llegir més ...)

VOLS PARTICIPAR EN UN TSUNAMI PEDAGÒGIC? FES VALER LA PEDAGOGIA!

Des del COPEC posem en marxa "TOTS FEM PEDAGOGIA" de la campanya FER VALER LA PEDAGOGIA, per donar visibilitat als pedag@gs i als psicopedag@gs en els diferents àmbits professionals i tu hi tens un paper protagonista! L’objectiu és fer un vídeo personal on explicar el nostre exercici de la professió

(llegir més ...)

GUIA REOBERTURA DE LA NOSTRA ACTIVITAT PROFESSIONAL

A partir del 21/06/2020 s´aixeca l'Estat d'Alarma i entra en vigor la NOVA NORMALITAT, amb mesures que hem actualitzat en aquesta nova versió de la GUIA. A partir d'ara, seran les CCAA qui donaran les indicacions, pel què és important consultar les mesures que publiqui el GOVERN DE LA GENERALITAT.

(llegir més ...)

T. CASTILLO: PRESENTACIÓ DE LES GOTES VIATGERES VAN A L'INSTITUT

Conte, amb l'aval del COPEC, de Toñy Castillo, coordinadora del Grup de Pedagogia i Salut presentat en el DIA DEL DONANT DE SANG, que vol aprofundir en la solidaritat i el civisme d'adolescents que cursen secundària, amb reflexions com "Donar sang uneix els cors que bateguen junts".

(llegir més ...)

L. PINILLA "PETITA INFÀNCIA, FAMÍLIES I PEDAGOGIA"

Als serveis educatius de la petita infància -escoles bressol i espais familiars- l’acompanyament a famílies és clau i el pedagog/a és cabdal. És així com el 1r cicle d’educació infantil, etapa amb identitat pròpia, la família és indissociable de l’infant i la pràctica pedagògica impacta en els dos.

(llegir més ...)

COL·LABORACIÓ RECERCA COVID19 - MONICA MORENO, PEDAGOGA (COL. 277)

"Participo en el grup de recerca DEPCIP on portem a terme una investigació sobre Vida quotidiana durent l'emergència del COVID-19, en un dels projectes educatius us demanem col·laboració en l'enquesta sobre com està afectatnt el confinament als pares/mares i llurs fills de 0 a 17 anys"

(llegir més ...)

A la SECRETARIA del COPEC ESTEM AL VOSTRE SERVEI

al mail copec@pedagogs.cat  i al mòbil 609 40 38 79

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya | pedagogs.cat | correu electrònic

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08
TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona
GIRONA | C/ de la Creu, 20 entresol 4ª | 17002 Girona
LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida

segueix-nos: 

dóna't d'alta al butlletí del COPEC | Si no vols seguir rebent els butlletins digitals del COPEC fes clic per donar-te de baixa.