Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Agenda

anterior

MÀSTER EN FORMACIÓ BÀSICA SISTÈMICA I TEORIA DEL VINCLE (ATTACHMENT) 6a Edició 2022-2024

Descripció:

La intervenció biopsicosocial ens planteja cada cop més reptes i els professionals necessiten eines que els permetin promoure canvis que puguin millorar la vida de les persones. Aquestes intervencions són més efectives si tenim en compte les relacions de la persona.

Des de la teoria sistèmica es conceptualitza a la família com un tot i l’individu com un subsistema. Es té en compte l’estructura, les interaccions i el cicle vital de la família i de cadascun dels seus individus. El professional entra dins del sistema familiar per ajudar a transformar-lo, formant part de tot el conjunt.

La teoria del vincle afegeix informació a les interaccions familiars i explica perquè les persones tenen tendència a buscar seguretat i estabilitat emocional en relacions interpersonals íntimes, específiques i duradores. Estudia també els processos que fan que els trencaments i/o conflictes d’aquests vincles puguin derivar en pertorbacions psicològiques, somàtiques i/o psicosocials.

Tant el model sistèmic com la teoria del vincle són models molt extensos que es relacionen i complementen entre si i permeten aportar al professional una nova visió en la intervenció.

Amb un anàlisis des d’aquests models podem veure la família en la seva idiosincràsia i aportar solucions que siguin efectives per tal de millorar les dinàmiques negatives i sobretot potenciar les positives.

També cal analitzar el context d’intervenció i el posicionament del professional per incorporar-se dins el sistema familiar. A més de fer una mirada al propi sistema familiar i història vincular.

El Màster ofereix una visió multidisciplinària, comptant amb professorat de diferents àmbits d’intervenció.

Aquest Màster combina la formació en les dos teories relacionant-les entre si i seguint els temaris establerts des de la Federació Espanyola d’Associacions de Teràpia Familiar (FEATF) i la International Attachment Network (IAN).

Dia/Dies: De setembre de 2022 a juny de 2024

Horari: Concentrat un cop al mes

Lloc: Lleida

Organitza: NECTUNT Centre de Psicologia

Més informació: Informació Màster  / NECTUNT

Correu electrònic: info@nectunt.org

Telèfon: 677423933

comparteix: