Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Agenda

anterior

MÀSTER EN FORMACIÓ BÀSICA SISTÈMICA I TEORIA DEL VINCLE. 5a Edició

Descripció:

Màster que combina l’aprenentatge bàsic dels dos models teòrics amb una aplicació pràctica dels mateixos. Adreça’t a professionals dels àmbits sanitari, educatiu i social.

La intervenció biopsicosocial ens planteja cada cop més reptes i els professionals necessiten eines que els permetin promoure canvis que puguin millorar la vida de les persones. Aquestes intervencions són més efectives si tenim en compte les relacions de la persona.
Tant el model sistèmic com la teoria del vincle són models molt extensos que es relacionen i complementen entre si i permeten aportar al professional una nova visió en la intervenció.
 
Les quatre edicions anteriors han estat valorades de forma excel·lent per tots els nostres alumnes, per la seva aplicabilitat pràctica i la seva utilitat.

Acreditacions:
Màster acreditat per la International Attachment Network España
Màster amb Reconeixement de formació d’interès en serveis socials concedit pel Departament Drets Socials (Generalitat de Catalunya)

Conveni amb l’Escola de Teràpia Familiar de Sant Pau   Els alumnes del Màster poden obtenir la titulació de Formació Bàsica Sistèmica avalada per la FEATF afegint un mòdul pràctic al Màster. Professorat de l’escola de Sant Pau imparteix classes al Màster.


Dies: del 24/9/2021 al 10/6/2023

Organitza: NECTUNT Centre de Psicologia

Més informació: web relacionat

Correu electrònic: info@nectunt.org

Telèfon: 677423933

comparteix: