INICI > Agenda

anterior

PEDAGOGIA HOSPITALÀRIA - COPEC ENTITAT COL·LABORADORA

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > agenda > PEDAGOGIA HOSPITALÀRIA - COPEC ENTITAT COL·LABORADORA

Descripció:

El Col·legi de Pedagogs és entitat col·laboradora i forma part del grup de partners científics del Grup d’Investigació en Pedagogia Hospitalària de la Universitat de Barcelona. 

Aquest grup organitza i participa (com a ponents i com a comitè científic o organitzador) en diferents congressos, simposis, fòrums i jornades, amb l’objectiu de potenciar la transferència del coneixement. Fet que els hi permet generar xarxes d’investigació i difusió mútua dels continguts que treballen: educació, salut, creativitat, pedagogia, didàctica, resiliència, emocions, competències, activitat i educació física, benestar i qualitat de vida.

En les properes dates es preveuen les següents activitats formatives: 

  • III Simposi Internacional en Pedagogia Hospitalària: “Educació i Salut, una qüestió integrada”, agost del 2021. 
  • Diploma Especialització / Diploma Postgrau "Pedagogia Hospitalària en Neonatologia i Pediatria" (a distància), 29 de setembre de 2020 a 9 de juliol 2021. Adreçada a professionals de la salut, de l’educació i altres professionals, té com a finalitat impulsar una formació pedagògica de tercer cicle que contribueixi a l’equitat, benestar i millora de la qualitat de vida de persones que es troben en situació vulnerable per motius de salut (malaltia i convalescència) i de les seves famílies, des de la pedagogia hospitalària.
  • Curs Expert en Pedagogia Hospitalària (a distància), 27 de setembre de 2020 a 12 de febrer 2021. Adreçada a a professionals de la salut, de l’educació i altres professionals que vulguin especialitzar-se en el desenvolupament de les competències necessàries per donar resposta a les necessitats de les persones que es troben en situació vulnerable per motius de salut (malaltia i convalescència) des de la pedagogia hospitalària.

Dies: del 7/5/2020 al 29/9/2020

Lloc: on-line

Organitza: UB - Pedagogia Hospitalària

Més informació: Diploma de Especialización / Diploma de Postgrado Pedagogía Hospitalaria en Neonatología y Pediatría  / Curso de Experto en Pedagogía Hospitalaria

Correu electrònic: pedagogiahospitalaria@ub.edu

comparteix: