INICI > Agenda

anterior

Conferència "Norma Libera-Care: absència subjeccions indicador principal d’avaluació model d’atenció centrat en la persona" - DIXIT - AJORNADA

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > agenda > Conferència "Norma Libera-Care: absència subjeccions indicador principal d’avaluació model d’atenció centrat en la persona" - DIXIT - AJORNADA

Descripció:

DIXIT ha programat per al 27 de març aquesta xerrada que servirà per reflexionar sobre la necessitat d’utilitzar indicadors que permetin mesurar l’atenció centrada en la persona (ACP). Durant l’acte es presentarà la Norma Libera-Care. Es tracta d’una metodologia per ajudar les organitzacions socials i sanitàries a implementar un model de cura centrat en la persona, lliure de subjeccions, i a avaluar-ne l’aplicació. 

El sistema permet identificar, quantificar i valorar els indicadors ACP que l’organització o nivell assistencial pot aconseguir mitjançant diferents eines a partir de l’absència de subjeccions. La Norma Libera-Care proporciona les pautes per garantir una gestió rigorosa de les subjeccions restrictives i per fer-ne possible l’eliminació, sense deixar de banda la seguretat de la persona cuidada en l’organització o el mòdul en el qual es vol implementar.

La conferència serà a càrrec d’Ana Urrutia, presidenta de la Fundación Cuidados Dignos i creadora de la Norma Libera-Care. Urrutia és doctora en geriatria, experta en bioètica i biodret, té un MBA de gestió i és coach executiva i d’equips. També és autora del llibre ’Cuidar: una revolución en el cuidado de las personas’, disponible als centres DIXIT.

Dia/Dies: AJORNADA - PENDENT DE DATA

Horari: De 12 a 13.30 h

Lloc: Sala d’actes de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (c/ Calàbria, 147. Barcelona)

Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Més informació: Més informació i inscripcions  / DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Correu electrònic: dixit.tsf@gencat.cat

Telèfon: 938822785

comparteix: