INICI > Agenda

anterior

Jornada "Compartim eines per a la millora de la pràctica deliberativa" - DIXIT

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > agenda > Jornada "Compartim eines per a la millora de la pràctica deliberativa" - DIXIT

Descripció:

DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall i l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària de la Fundació Campus Arnau d’Escala impulsen una jornada, el proper 4 de maig, per compartir eines per als professionals de la intervenció social que participen en espais de reflexió o comitès d’ètica. 

Se’n farà una edició el 12 de maig a Barcelona. L’objectiu d’aquesta activitat formativa és oferir orientacions metodològiques per sistematitzar i millorar la deliberació tant en l’àmbit teòric com en el pràctic, ja que s’hi presentarà un cas concret. Durant l’acte, adreçat especialment als membres dels espais de reflexió ètica o comitès d’ètica, es parlarà de les potencialitats que ofereix la biblioteca de casos ètics.

La jornada serà a càrrec de Josep Ramos, psiquiatre i membre del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya, i de Lluís Marroyo, director i gerent de la Fundació Campus Arnau d’Escala. 

Dia/Dies: 4 i 12 de maig de 2020

Horari: De 10 a 14 h

Lloc: Pg. del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona.

Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Més informació: Més informació i inscripcions  / DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Correu electrònic: dixit.tsf@gencat.cat

Telèfon: 938822785

comparteix: