INICI > Agenda

anterior

Conferència "Dones migrants: reptes d’acollida i inclusió social" - DIXIT - AJORNADA

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > agenda > Conferència "Dones migrants: reptes d’acollida i inclusió social" - DIXIT - AJORNADA

Descripció:


Les dones migrants són un col·lectiu en perill d’exclusió social. En arribar a un nou país, topen amb moltes dificultats a l’hora de tramitar els seus papers, continuar estudiant, trobar feina o assumir més autonomia laboral. DIXIT acollirà el 19 de març la conferència "Dones migrants: reptes d’acollida i inclusió social", que tractarà sobre aquesta qüestió i posarà èmfasi en les dones que són treballadores de la llar i les cures, un àmbit molt precaritzat en què tenen més difícil fer convocatòries i consensuar activitats. 


La xerrada serà a càrrec de Norma Véliz, educadora especialitzada en diferència sexual, globalització i transformació social. Actualment participa en trobades sobre corporativisme i el dret a les cures com a col·laboradora de Mujeres Pa’lante. Aquesta associació, que forma part de la Taula de Ciutadania i Immigració, ajuda les dones nouvingudes a organitzar-se per millorar les seves condicions de vida. 

Dia/Dies: AJORNADA - PENDENT DE DATA

Horari: De 17 a 18.30 h

Lloc: Pg. del Taulat, 266-270. Planta 1a. Barcelona.

Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Més informació: Més informació i inscripcions  / DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Correu electrònic: dixit.tsf@gencat.cat

Telèfon: 938822785

comparteix: