Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Agenda

anterior

Convocatòria Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya > agenda > Convocatòria Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional

Descripció:

EL COPEC, ENTITAT PATROCINADORA DELS PREMIS D’EDUCAWEB.

Enguany, els Premis Educaweb arriben a la seva quinzena edició. La finalitat d’aquests premis, edició rere edició, ha estat i és reconèixer, donar visibilitat i promoure les iniciatives d’orientació dutes a terme i projectades en l’àmbit Estatal.

Uns premis per reconèixer la feina que fan els i les professionals de l’orientació, els centres educatius i de formació, així com les institucions i les empreses, per promoure l’orientació com a bé públic d’accés universal.

En aquest certamen hi poden participar orientadors i orientadores, docents, tutors i tutores, tècnics i tècniques d’inserció laboral, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica interessada en l’orientació acadèmica o professional. No s’hi podran presentar el personal laboral i els estudiants en pràctiques d’Educaweb. Tampoc podran concursar al certamen els patrocinadors de l’edició en curs.

Dia/Dies: Termini de lliurament 15 de setembre de 2022

Organitza: Educaweb

Més informació: Més informació

Correu electrònic: premis@educaweb.com

Document relacionat: Bases dels Premis

comparteix: