INICI > Recerca > GR Pedagogia i Salut

CONVOCATÒRIA REUNIÓ GR PEDAGOGIA I SALUT COPEC 26/05/2020

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > CONVOCATÒRIA REUNIÓ GR PEDAGOGIA I SALUT COPEC 26/05/2020

Es convoca la propera reunió del Grup de Recerca de Pedagogia i Salut del Col·legi de Pedagogs, pel proper dimarts 26 de maig a les 19:00h, via Zoom, amb el següent ordre del dia: 

ORDRE DEL DIA
  1. Incorporació de nous membres al GRPiS
  2. Línies de treball a seguir
  3. Objectius i temporalitat
  4. Propostes i aportacions individuals
  5. Calendari de reunions

Síntesi de la reunió anterior   

Donat que en la reunió anterior només hi van assistir dues persones considero important realitzar una nova reunió per sol·licitar participació en el projecte. 

La reunió es va iniciar a les 18:30h amb una primera presa de contacte de les persones que hi van assistir. En un ambient molt agradable vam parlar del tema de l'afectivitat i com aquesta influeix en la personalitat de l'infant, així com les mancances afectives poden portar a processos no favorables pel que fa a l'autoconcepte infantil que a la vegada, poden ocasionar efectes negatius en la vida del nen/a i en les seves relacions amb els altres. 

Una reunió en la què es va fer la proposta d'elaborar un protocol o treball en català, castellà i anglès, que pugui afavorir l'autoestima dels infants, procurant un treball emocional que ajudi a que se sentin estimats i on el respecte cap a ells mateixos sigui l'eix fonamental. 

Toñy Castillo
Coordinadora GR Pedagogia i Salut
Col·legi de Pedagogs de Catalunya 

  • Important: Us demanem que confirmeu la vostra participació al correu copec.secretaria@pedagogs.cat i us farem arribar l'enllaç per connectar-vos mitjançant la plataforma Zoom. Moltes gràcies. 

Data de publicació: 21/5/2020