INICI > Activitats i formació > Activitats COPEC > Jornades

IV CONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS - NOVES DATES!

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > IV CONGRÉS SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS - NOVES DATES!

NOVES DATES 16 I 17 DE SETEMBRE DE 2021

 A GIRONA

Treballem pel Congrés, previst pel 22-23/10/20, posposat pel 16 i 17 de setembre de 1021, per a poder fer-lo amb seguretat.

Estem davant de moments d'incerteses pendent de com evolucionarà la pandèmia del COVID-19 i com afectarà a les celebracions d'esdeveniments degut al risc de contagi que tenen les concentracions de persones.

És per això que els Col·legis Professionals organitzadors: COPEC, TSCAT, CEESC i COPC, han decidir ajornar el IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats que estava previst pels dies 22 i 23 d’octubre de 2020. 

La noves dates programades són els dies 16 i 17 DE SETEMBRE DE 2021, al mateix lloc que s'havia previst: PALAU DE CONGRESSOS DE GIRONA

En aquesta edició del Congrés del que el COPEC lidera l'organització, els 4 col·legis que l'impulsem Col·legi d'Educadores i Educadors Socials, el Col·legi de Psicologia, el Col·legi Oficial de Treball Social i el Col·legi de Pedagogs, sota el lema “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia”, abordaran les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones. Que tindran en compte la reflexió, moments compartits, experiències i vivències al voltant de la situació que estem vivint.

_____________________________________

Amb el lema Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia, aquest IV Congrés que organitzem el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, el Col·legi de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, tractarà les diferents situacions de dependència, interdependència i autonomia en la xarxa de relacions i de cura entre les persones.

El moment d’aturada i protecció vers el coronavirus que estem vivint aquest 2020 no passarà per alt en l’abordatge de la temàtica i l'anàlisi del sistema social.

El IV Congrés s'emmarca en quatre eixos desglossats en les diferents situacions de dependència des de la seva gènesi fins a l'enfortiment i l'autonomia com a procés de transformació; 1) Addiccions, 2) Dependències relacionals en el cicle vital, 3) Diversitats i altres situacions que generen dependència i 4) Sistemes Generadors d'autonomia i dependència. 

Ja podeu consultar el PREPROGRAMA i us informem que s'ha obert el termini de PRESENTACIÓ DE COMUNICACIONS I PÒSTERS

Data de publicació: 6/7/2020