mapa web

ÁREA RESERVADA: identificarse

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< Diciembre 2019 >
lu ma mi ju vi sa do
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

INICIO > Relaciones Institucionales > Universidades

LA JUNTA DE GOBIERNO RECIBE AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSIDAD DE HONG KONG

anterior

En el marc de la seva estada a Barcelona, el doctor Ming Kai Chin professor de la Universitat de Hong Kong a Barcelona va ser rebut per la Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el passat dissabte 27 d'octubre, acompanyat per la doctora Verònica Violant i el doctor Jordi Puig del Grup de Recerca de Pedagogia Hospitalària de la Universitat de Barcelona.

El doctor Ming Kai ha vingut a Barcelona per a fer diverses visites a entitats i institucions interessades en l'organització de l'ICPESS (International Congress of Physical Education and Sport) fins ara celebrat en països asiàtics. La proposta és organitzar aquest Congrès amb el lideratge de la UB i del Grup de Recerca en Pedagogia Hospitalària l'any 2020 a la nostra ciutat.  


El doctor Ming Ki ha explicat que al ICPESS se li vol un sentit totalment educatiu, entenent l'activitat física, l'esport, el benestar i la salut com a aspectes claus de l'educació en la infància i adolescència i al llarg de la vida. En el transcurs de la presentació el doctor Ming Kai va destacar el programa implementat en escoles xineses "BRAIN-BREAKS" que aposta per l'activitat física entre classes, com a element saludable per a què els infants per ajudar a recuperar l'atenció en el procés d'aprenentatge.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Relaciones Institucionales > LA JUNTA DE GOBIERNO RECIBE AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSIDAD DE HONG KONG<br> Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Relaciones Institucionales > LA JUNTA DE GOBIERNO RECIBE AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSIDAD DE HONG KONG<br> Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Relaciones Institucionales > LA JUNTA DE GOBIERNO RECIBE AL DR. MING KAI DE LA UNIVERSIDAD DE HONG KONG<br>


Eva Font, secretària de la Junta de Govern, va fer la presentació del COPEC -en anglès- al professor Ming Kai, explicant els objectius del COPEC, què GUIA l'exercici professional del pedagog/a i psicopedagogs/a, com està estrucurat i com es genera coneixement, així com qui és pedagog/a i psicopedagog/a, què fa i quins són els seus espais professionals. En aquest sentit el COPEC agraexi a Elena Villacampa, del GRPH-UB, la tradució.


La matinal pedagògica fou distesa, amena i positiva, en paraules de la presidenta del COPEC, Rosa Rodríguez:


"És un autèntic privilegi rebre la seva visita professor MING KAI SHING, tan ben acompanyat per Veronica Violant i Jordi Puig del Grup de Recerca de Pedagogia Hospitalària de la UB. Em consta que ha tingut una agenda molt intensa aquesta setmana i li agraïm que hagi trobat l'espai per a què poguessim gaudir de la seva presència. En nom del Col·legi de Pedagogs de Catalunya li vull trasmetre el nostre interès en col·laborar i participar en el ICPESS mitjançant el Grup de Recerca de Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida, coordinat per Adela Miquel amb la direcció de M. Victòria Gómez, vicepresidenta."


Fecha de publicación: 29/10/2018

comparte:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - información general - aviso legal - política de privacidad

BARCELONA | Avda. Mistral, 20 bis, entl. 2. | 08015 Barcelona | Tel. 93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARIO

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARIO

GIRONA | C/ Ibèria, 4  | 17005 Girona | HORARIO

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARIO