mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< febrer 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

INICI > Vocalies Territorials > COPEC-TARRAGONA

MATINAL PEDAGÒGICA A COPEC-TARRAGONA EN EL MES DE LA SALUT

COPEC-TARRAGONA

anterior

Dissabte dia 28 d'abril, a COPEC-TARRAGONA, es van donar cita una trentena de professionals de la pedagogia i l'educació, per aprender una mica més sobre com interpretar la salut emocional dels infants, mitjançant els seus dibuixos. Una sessió pedagògica de ma de la pedagoga i mestre Marta Fabregat Oró, compartint una investigació pedagògica a partir de l'observació i estudi, al llarg de 10 anys, en el seu Gabinet Pedagògic.

Una matinal pedagògica molt participada i profitosa, on Marta Fabregat va desgranar diferents trets de la personalitat de l'infant i el seu estat emocional a partir dels traços, colors, disposició espacial... del dibuix infantil, alhora que va donar pautes per estimular l'infant per fer emergir aspectes emocionals que puguin restar amagats.

Jessica Casas, vocal de Tarragona, conductora de l'acte, va agrair a Marta Fabregat la seva aportació pedagògica al mes de la salut que promou l'Ajuntament de Tarragona amb la Xarxa Tarragona Saludable que -per tercer any- participa COPEC-TARRAGONA. En la cloenda Jessica Casas, va anunciar que per motius de disponibilitat no podia seguir com a vocal de Tarragona en la nova junta de govern.

________________________________

"LA SALUT DE L’INFANT A TRAVÉS DELS SEUS DIBUIXOS"

COPEC-TARRAGONA I TARRAGONA SALUDABLE 28/04/2018

La Xarxa Tarragona Saludable de l'Ajuntament de Tarragona organitza la 5a edició d' "ABRIL, EL MES DE LA SALUT", que presenta diferents activitats -tallers, xerrades, cinema i excursions- amb l'objectiu de promoure un estil de vida saludable i es farà al voltant del dia mundial de l'Activitat Física, el 6 d'abril, i també el dia mundial de la Salut, el 7 d'abril.

En el marc d'aquestes accions COPEC-TARRAGONA -com a membre de la Xarxa Tarragona Saludable- organitza un taller per abordar "La salut de l'infant a través dels seus dibuixos" el proper dissabte 28 d'abril de 2018. El Col·legi de Pedagogs hi participa per tercer any consecutiu i presenta aquesta activitat pedagògica relacionada amb la publicació "Com comprendre els nens a través dels seus dibuixos" de la pedagoga Marta Fabregat Oró, qui ha investigat i analitzat els dibuixos dels infants, durant els darrers anys. 

"LA SALUT DE L’INFANT A TRAVÉS DELS SEUS DIBUIXOS"


Taller adreçat a: pares, mares i a professionals de l'àmbit educatiu.

Anirà a càrrec de la Marta Fabregat Orópedagoga terapèutica, mestre d'educació infantil i especial, que exerceix com a mestra a Tarragona. 

ORGANITZA: 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Vocalies Territorials > MATINAL PEDAGÒGICA A COPEC-TARRAGONA EN EL MES DE LA SALUT
 
Per qualsevol dubte o aclariment: CONTACTAR AMB EL COPEC

Barcelona, 3 d'abril de 2018

_____________________________________________


Data de publicació: 30/4/2018

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI