mapa web

ÀREA RESERVADA: identificar-se

segueix-nos 

notícies d'actualitat del COPEC segueix el COPEC a facebook segueix el COPEC a twitter segueix el COPEC a linkedin

agenda

trieu:
< febrer 2020 >
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 

INICI >

OBERTURA I CLOENDA ACTE INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA

COPEC-GIRONA

anterior

OBERTURA I CLOENDA


ACTE INAUGURACIÓ COPEC-GIRONA 30/01/16


PARLAMENT DE LA VOCAL DE COPEC-GIRONA

 

En nom de tota la Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs de Catalunya vull donar el més sincer agraïment a tots i cadascun de vosaltres que heu fet possible que avui disposem d’una nova seu a Girona.


Agrair també a les institucions gironines i entitats amb qui tenim col·laboració, convenis i objectius afins per creure en la Pedagogia i promoure-la a territori.


Abans de donar pas a la presentació dels grups de treball per part de la vicepresidenta i responsable dels grups de treball, Victòria Gómez, m’agradaria també agrair al CEESC, l’entesa que hi ha hagut en tot moment i que ha permès que, avui disposar d’una seu a Girona sigui una realitat.


I molt especialment, vull agrair al llegat que la història del COPEC a Girona m’ha deixat per a poder continuar amb aquesta aventura. Així doncs, avui toca fer un gran reconeixement a la tasca que la Montse Musellas i la Victòria Rodríguez han fet al llarg d’aquests anys anteriors com a vocals de Girona i per haver-me passat un relleu, tan ric i esmerçat.


Com  no, avui no em puc oblidar d’agrair a la meva família que sent al COPEC tan quasi com jo, a tots els companys de la Junta de Govern, a la nostra magnifica secretaria tècnica formada per dos pedagogues i un pedagog i en especial a la Rosa, la presidenta del Col·legi, per ser-hi en tot moment i posar-se al capdavant d’aquesta aventura que al juliol farà dos anys vam iniciar com a la IV Junta de Govern del COPEC.


Disposar d’una seu a Girona, és un objectiu que ens vam marcar quan vam prendre possessió la nova Junta. Semblava una utopia que ens permetia continuar intentant caminar lluny. Avui aquesta utopia ha passat a ser una realitat. És una fita aconseguida que ens permetrà donar ressò al Col·legi i principalment a l’exercici professional dels pedagogs gironins i de les comarques.


Esperem que puguem continuar-lo construint amb la força, les bones pràctiques i el gran interès de tots els col·legiats i col·legiades.


Així doncs, espero i desitjo que l’etapa que avui iniciem, sigui pròspera per a tots nosaltres i sobretot per a la Pedagogia, ciència que tots estimem i amb la que creiem. Moltíssimes gràcies a tots per a ser aquí.


Clourem aquest acte donant les gràcies als coordinadors dels grups de treball, per la gran tasca que estan fent i a tots els membres que formen part de cada grup, per fer ressonar amb la intensitat i força que la Pedagogia es mereix.


Espero que aquest sigui el primer de molt actes, esdeveniments i trobades en aquesta seu i que amb l’expertesa i saber de tots els col·legiats que tenim, puguem anar creixent com fins ara.


M’agradaria acomiadar-me amb un preciós proverbi que descriu molt bé, la feina que fa el Col·legi gràcies a tots i cadascun dels seus col·legiats i col·legiades. El proverbi diu:

“Allò que vosaltres sou, no ho podeu veure.

Allò que vosaltres cada dia veieu, forma part de la vostra ombra.”


El COPEC és més viu i fort gràcies al granet que tots i cadascun de nosaltres dels que soms a aquí, posa en el seu dia a dia. Per molts anys més puguem gaudir-ho!!! 


Moltes gràcies i fins ben aviat.


 

Marta Pagès
Vocal de la Junta de Govern
Representant del COPEC a GIRONA
Col·legi de Pedagogs de Catalunya

Girona, 30 de gener de 2016


Data de publicació: 1/2/2016

comparteix:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya

contacta - informació general - avís legal

BARCELONA | Av. Mistral, 20 bis, entl 2. | 08015 Barcelona | Tel.93 217 77 99 | Fax 93 292 95 08 | HORARI

TARRAGONA | Rambla Nova, 12, 1. 2. | 43004 Tarragona | HORARI

GIRONA | C/ Ibèria, 4 | 17005 Girona | HORARI

LLEIDA | Rambla de Ferran, 32 | 25007 Lleida | HORARI