INICI > Aula Pedagogia > Programació 2016

anterior

Taller MIRADES MEDIADORES: CASOS EN MEDIACIÓ
19/01/16

MIRADES MEDIADORES: CASOS EN MEDIACIÓ

INSCRIPCIONS TANCADES


PRESENTACIÓ 


En el marc i al voltant del Dia Europeu de la Mediació, des de l'Àrea professional de Mediació i el Grup de Treball de Mediació del Col·legi de Pedagogs, volem compartir amb persones d'altres àmbits professionals les diferents mirades de les persones assistents a l’hora d’analitzar un conflicte i decidir els passos per treballar-lo, partint de casos concrets, tant de l'àmbit familiar com el de dret privat. 


DESTINATARIS


Adreçat a persones col·legiades i no col·legiades, a tots aquells professionals de la mediació de diferents disciplines i àmbits; pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, psicòlegs/òlogues, educadors/es socials, treballadors/es socials, etc. 


OBJECTIUS

  • Compartir les diferents mirades mediadores provinents de les persones assistents.
  • Treballar la transdisciplinarietat.


CONTINGUTS 

  • A partir de l'enunciat de casos reals de mediació familiar i de dret privat, compartir les diferents mirades i coconstruir una proposta de procés per portar a terme.


EXPERTS 

  • Josep Armengol Medina. Responsable Àrea Professional de Mediació del COPEC. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació. Postgraus: Mediació Comunitària i en Participació Ciutadana. Mediador d’un Servei de Mediació comunitària.
  • Joan Gamero Gómez. Coordinador GT de Mediació del COPEC. Llicenciat en Pedagogia i Mestre Postgrau "La Mediació a l’àmbit socioeducatiu”. Mediador i Director Pedagògic Centre Educatiu.


DATES I HORARIS:

  • 19 de gener de 2016, de 17 a 20 h. 


LLOC:

  • Seu del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, a l'Av. Mistral, 20 bis, entl. 2. 08015  -  COM ARRIBARORGANITZA: ÀREA PROFESSIONAL DE MEDIACIÓ I GRUP DE TREBALL DE MEDIACIÓ DEL COPECGESTIÓ: Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Taller <i>MIRADES MEDIADORES: CASOS EN MEDIACIÓ</i><br>19/01/16Per qualsevol dubte o aclariment: CONTACTAR AMB EL COPEC