INICI

FINALITZA L’ESCOLA D'ESTIU DEL COPEC 2015

Col·legi de Pedagogs de Catalunya title=

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya ha tancat, aquest 30 de juliol, la 3a Edició de l'ESCOLA D'ESTIU, impulsada per l'Aula de Pedagogia, que enguany ha ofert una programació plena de propostes formatives pels mesos de juny i juliol, d'especialitats pedagògiques i psicopedagògiques, a mans de professionals experts en el camp. 

Les activitats s'han adreçat a professionals de la pedagogia, la psicopedagogia i a altres professionals de l'àmbit educatiu, social i de la salut, com són: psicòlegs/òlogues, educadors/es socials, treballadors/es socials, mestres, professorat, infermers/es, etc.


Algunes de les activitats formatives han estat reconegudes pel Centre de Mediació en Dret Privat de Catalunya i pel Departament d'Ensenyament. 

S'han portat a terme 4 cursos, de 15 hores cadascun; un sobre Mediació Escolar, conduit per la pedagoga i psicopedagoga Marta Mozo, un altre de Dislèxia, per la pedagoga Cristina Casas, també el d'Atenció Precoç a les aules, per la psicopedagoga Tati Cortés, i finalment, el de la Tasca del Pedagog/a (Psicopedagog/a) com a Orientador/a a Secundària, pel doctor en pedagogia Àngel Casajús

Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > FINALITZA L’ESCOLA D´ESTIU DEL COPEC 2015<br> Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > FINALITZA L’ESCOLA D´ESTIU DEL COPEC 2015<br>
Col·legi de Pedagogs de Catalunya >  > FINALITZA L’ESCOLA D´ESTIU DEL COPEC 2015<br> Col·legi de Pedagogs de Catalunya title=


També s'han realitzat dos tallers adreçats als col·legiats i col·legiades, amb una durada de 3 h. i 1,5 h., respectivament; un sobre els Estudis de Casos en Mediació, a càrrec de Josep Armengol, responsable de l'Àrea de Mediació del COPEC i per Joan Gamero, Coordinador del GT de Mediació del COPEC, i l'altre sobre Emprenedoria: Recursos, eines i dificultats, per Eva Font, Vocal d'Empresa del COPEC. 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya title= Col·legi de Pedagogs de Catalunya title=

A partir dels resultats es fa una valoració positiva de les activitats formatives realitzades, que s'han desenvolupat amb metodologies participatives i dinàmiques, on el treball en grup, el debat, la reflexió i la pràctica dels continguts a partir de les experiències, han estat els punts forts predominants. Tant és així, que s'ha generat un clima de treball i unes relacions entre els participants i el formador/a, que han fomentat els bons resultats i la superació de les expectatives previstes. Ha predominat un ambient actiu i de col·laboració, amb ganes de seguir aprenent, en tots els cursos, on s'ha demanat la continuació i aprofundiment dels continguts treballats. 

L'ESCOLA D'ESTIU conclou amb una valoració favorable per part dels participants, que s'observa en els resultats obtinguts dels qüestionaris d'avaluació de l'activitat formativa que han realitzat al finalitzar cada curs.


Data de publicació: 5/8/2015