INICI > Aula Pedagogia > Programació 2012

anterior

Cicle Pedagògic, Barcelona
Conferència El professional com a eina útil

Col·legi de Pedagogs de Catalunya title=

 

EL PROFESSIONAL COM A EINA ÚTIL

 

 

 

PRESENTACIÓ

Aquest és un taller nascut directament de la reflexió sobre la pràctica. Neix d’una investigació* sobre les emocions dels professionals d’ajuda i la seva gestió. Es tracta d’un espai on els professionals podem compartir les experiències i emocions que vivim en el dia a dia.

 

OBJECTIUS

·         Proporcionar alguns elements que ens  facilitin la ubicació dins el rol del professional d’ajuda partint de conèixer els nostres patrons emocionals, relacionals i cognitius.

·         Compartir amb diferents companys/es de professió un espai per aprendre conjuntament de les dificultats i també de les capacitats de les que ens dota la feina que desenvolupem.


ADREÇAT A: Pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, educadors/es, psicòlegs/òlogues, estudiants universitaris i altres titulacions universitàries de l'àmbit educatiu, social i de la salut.

 

CONTINGUTS DEL PROGRAMA

·         Treballarem sota el triangle emoció-cognició-conducta

·         Reflexionarem sobre el rol professional

·         També sobre les dificultats relacionals en la relació d’ajuda

·         I, per últim, posarem el focus en els recursos que sorgeixen en aquesta relació.

 

EQUIP DOCENT

Anna Viñas, col·legiada núm. 1027 · Llicenciada en Psicopedagogia. Diplomada en Educació Social. Terapeuta familiar sistèmica pel Centre d’Estudis sistèmics de Girona- Hospital Sant Pau. · Ha treballat com a educadora social durant quinze anys. Actualment treballa com a educadora a Serveis Socials bàsics de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. També, exerceix com a terapeuta familiar a l’espai de Teràpia familiar “Vida i Vincles” de Sant Feliu de Guíxols  i és formadora i facilitadora de seminaris i tallers per professionals, especialment  “El professional com a eina útil” per la gestió de les emocions dels professionals d’ajuda.

 

Ester Fabregó. Llicenciada en Psicologia. Diplomada en Educació Social. Màster en intervenció socioeducativa en infants i adolescents en situació de risc. Terapeuta familiar sistèmica pel Centre d’Estudis Sistèmics de Girona - Hospital Sant Pau. · Ha treballat com a educadora dels serveis socials bàsics durant nou anys. Ha estat  la responsable de l’Àrea dels Serveis Socials Bàsics del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa durant quatre anys i mig, plaça de la qual està en excedència actualment. També, exerceix com a terapeuta familiar a l’espai de teràpia familiar El Trester, a Olot.

 

Durada del taller: 1, 5 hores  

 

Dates:

  • BARCELONA: 11 de desembre de 2012 (Seu del COPEC, AV. Mistral, 20 bis, entl. 2, 08015 de Barcelona)

Horari: de 18 a 19:30 h.

 

Preu: Inscripció sense cost. Places limitades esponsoritzades pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

 

>> Es lliurarà certificat d'assistència.

 

Més informació: Àngela Carrasco, al telèfon 93 217 77 99 (12 a 14 i 16 a 19) o formacio@pedagogs.cat

 

* Investigació portada a terme per l’Ester Fabregó i l’Anna Viñas.  

 

 


COORGANITZA:

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Cicle Pedagògic, Barcelona <br> Conferència <i>El professional com a eina útil</i>


VOCALIA DE LLEIDA

GRUP DE TREBALL DE PEDAGOGIA I ESCOLA