INICI > Aula Pedagogia > Programació 2012

anterior

Cicle Pedagògic, Barcelona
Taller sobre Modulació pedagògica

Col·legi de Pedagogs de Catalunya title=

 

MODULACIÓ PEDAGÒGICA

 

 

 

PRESENTACIÓ

 

La Modulació Pedagògica és un concepte de recent creació que pretén de forma presencial facilitar la comunicació entre persones amb greus discapacitats i els seus familiars, tot estructurant moments de la seva relació quotidiana com a situacions d'aprenentatge.

 

En el taller es reflexionarà sobre el paper de la família en la rehabilitació/educació dels afectats directes; s'analitzarà per què sovint "no fan cas" dels consells i pautes professionals; es vivenciarà què és l'aprenentatge i el rol que juga en la nostra relació amb les famílies...

 

 

OBJECTIUS

 

- Proposar una reflexió sobre la mirada dels professionals envers la família. 

- Donar a conèixer aquest nou concepte que actualment s’utilitza en Dany Cerebral Sobrevingut però que creiem que pot ser de gran utilitat en l’atenció a persones amb greus discapacitat i les seves famílies en general.  

 

 

ADREÇAT A:

 

Professionals de l'àmbit educatiu, social i de la salut: pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, mestres, treballadors/es socials, psicòlegs/òlogues, educadors/es, infermers/es, etc. i estudiants universitaris, interessats en la temàtica que s'aborda.

 

 

EQUIP DOCENT

 

Anna Esclusa Feliu, col·legiada núm. 48 · Pedagoga, Formadora d’Estimulació Basal®, Terapeuta Affolter i Practitioner en PNL.

Vinculada des de fa 17 anys a l’àmbit de la discapacitat greu en diferents entorns. Actualment col·labora amb l’hospital Asepeyo i amb la Unitat d’Estimulació Neurològica (U.E.N) on crea i desenvolupa el concepte de la Modulació Pedagògica amb persones amb Dany Cerebral Sobrevingut. (www.modulacionpedagogica.com)

 

Durada del taller: 1,5 hores  

 

Dates: 

  • BARCELONA: 25 de setembre de 2012 (Seu del COPEC, AV. Mistral, 20 bis, entl. 2, 08015 de Barcelona)

Horari: de 18 a 19:30 h.

 

Preu: Inscripció sense cost. Places limitades esponsoritzades pel Col·legi de Pedagogs de Catalunya.

 

>> Es lliurarà certificat d'assistència.

 

Més informació: Àngela Carrasco, al telèfon 93 217 77 99 (12 a 14 i 16 a 19) o formacio@pedagogs.cat

 

 

COORGANITZA:

 

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Cicle Pedagògic, Barcelona <br> Taller sobre <i>Modulació pedagògica</i>

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Cicle Pedagògic, Barcelona <br> Taller sobre <i>Modulació pedagògica</i>

 

VOCALIA DE SALUT

GRUP DE TREBALL DE SALUT, TERAPÈUTICA I QUALITAT DE VIDA