INICI > Aula Pedagogia > Programació 2012

anterior

Cicle de Conferències, Barcelona
La creativitat al llarg de la vida

Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Cicle de Conferències, Barcelona <br><em>La creativitat al llarg de la vida</em>

 

La creativitat al llarg de la vida. Implicacions pedagògiques.

 

 

 

 

Presentació

 

El Grup de Treball de Gent Gran ha organitzat aquesta conferència adreçada a professionals, estudiants o interessats en l'àmbit de la gent gran (pedagogs/gues, psicopedagogs/gues, psicòlegs/logues, ...), que desitgin reflexionar sobre el concepte “Creativitat al llarg de la vida” centrant-nos sobretot en la gent gran.

A partir d’esmentada reflexió els participants podran repotenciar la seva creativitat i la d’aquells ciutadans que els envolten, siguin familiars o persones vinculades al seu àmbit professional, que visquin l’etapa de la tardor.

 

 

Objectiu:

  • Reflexionar sobre el concepte de creativitat a l'etapa de la tardor.
  • Descobrir i redescobrir el perfil de les persones creatives, quan socialment se'ls considera gent gran.
  • Saber com podem potenciar la nostre creativitat i la dels altres, i de les persones grans, a partir de recursos pedagògics.  

 

 

Programa - Contingut:

 

- La creativitat, ahir, avui i demà.

- El perfil de les persones creatives.

- Recursos pedagògics per potenciar la nostre creativitat i la dels altres.

 

 

Experta que intervindrà:

  • Ma. Pilar Roca Uriol. Col·legiada número 35 · Vocal i Coordinadora del Grup de Treball Gent Gran del Col·legi de Pedagogs de Catalunya. · Llicenciada en Pedagogia, especialitat Organització i Tecnologia Educativa per la Universitat de Barcelona · Coautora del programa Socioeducatiu “Temps per Viure: L’entorn i les emocions. Registre de la Propietat Intel·lectual. Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya, 2006. · Coautora del programa Socioeducatiu “ Escriptura Creativa: Màgia i Fantasia de les paraules”. Registre de la Propietat Intel·lectual. Departament de Cultura. Generalitat de Catalunya 2012. · Professora d’Ensenyament Secundari. Especialitat Orientació Educativa.

 

Data: dimarts 28 de febrer de 2012

 

 

Horari: 18:00 a 19:00 hores.

 

 

Lloc: Seu del Col·legi de Pedagogs de Catalunya – Av. Mistral, 20 bis, entl. 2. 08015 Barcelona

 

 

Preu: Entrada lliure prèvia inscripció i confirmació del COPEC.

 

 

>> Es lliurarà certificat d'assistència.

 

 

ORGANITZA
Grup de Treball de Gent Gran
Col·legi de Pedagogs de Catalunya > Aula Pedagogia > Cicle de Conferències, Barcelona <br><em>La creativitat al llarg de la vida</em>